Erklæring behandling: Mere end udskrivning, foldning og Mailing

Erklæring forarbejdning og levering er vokset op og kræver meget mere end høje ende printere og Inserters. IT-værktøjer er dukket op, som giver hurtigere hastighed af levering, større samling priser og øget salg.

Hurtigere hastighed af levering

Elektronisk fakturering fremstod som et mainstream metode for gæster at modtage deres regninger. Elektronisk fakturering giver enorme fordele for både Billers og kunder. Kunder sætter pris på bekvemmeligheden og Billers kan levere deres fakturaer meget hurtigere og til en reduceret pris. I øjeblikket 32% af kunderne betaler mindst én stykliste over internettet. Det forventes, at 52% af kunder, år 2010, vil betale mindst én stykliste over internettet (EBPP prognose: 2005-2010 Forrester Research). Denne tendens vil (hvis draget fordel af) resultere i billigere bill levering, en hurtigere samling periode, færre Kundeserviceopkald og gladere kunder, som opholder sig længere.

Outsourcing af bill levering er blevet den billigste og hurtigste metode til at udskrive og sende regninger. De fleste Billers, der har valgt at outsource trykning og forsendelse af deres regninger har været glædeligt overrasket. De har opdaget, at de har reduceret en hovedpine, kan gøre det billigere, og de kan få regningerne til deres kunder hurtigere. Mange outsourcere har strategiske udskrivning steder rundt omkring i USA oprettet i steder at maksimere 2nd og 1st dag USPS leverancer. Disse outsourcede printere vil indlæse balance baseret på de mest fordelagtige shipping ruter og potentielt bringe den nationale gennemsnitlige shipping dag (ASD) fra 2,8 dage til 2,0 dage. Derudover er mange outsourcere villige til at give serviceaftaler, som foreskriver samme dag udskrivning og mailing af fakturaer. Disse to fordele kan nedbringe bill levering af op til 3-4 dage.

Større samling satser

At reducere antallet af afkast regninger vil øge samling satser. Mail-teknologi er blevet forbedret over de seneste 3 år at give en fakturaafsender mere magt i at få regningen til kunden. Data hygiejne værktøjer såsom standardisering, CASS, NCOA, MAXCOA, DSF, LACS, Flet/Purge vil øge levering sats hits med op til 15%. USPS Bekræft er en postal produkt, der giver mulighed for førsteklasses mail til spores via postsystemet. Omkostningerne er minimal og fordele er store. Dette produkt giver fakturaafsender at vide, at alle mail stykker blev trykt og leveret til posthuset og sig tillader fakturaafsender at spore alle fakturaer, der ikke kan leveres. Det er et fantastisk værktøj til at spore ned forsvundne fakturaer og tidlig identifikation af løse problemer i dit system.

Elektronisk fakturering giver større samling satser fordi disse fakturaer altid gøre det til kunderne – også selvom de ændre deres fysiske adresse. Kunder få adgang til disse fakturaer ved deres e-mail adresse. Derudover indsamles penge mindst 4 dage hurtigere fordi mail leveringstider er elimineret.

Øget salg

Fakturering er en marketing medium, der har været underutilized i fortiden, men er begyndt at blive anerkendt som et magtfuldt marketingværktøj. Dynamisk meddelelser kan indsættes på papir regninger samt elektroniske regninger baseret på køb vaner af dine kunder. Hvis du bliver spurgt, vil kyndige bill outsourcere spore dine kunders salg i deres databaser fra de månedlige fakturaer de modtager. Med disse data kan giver kraftfulde markedsføring strategier for Billers, hvilket vil øge cross salg, sælge, og kundefastholdelse.

Print og Mail tjenester til Bill levering er blevet meget mere end bare heavy metal udskrivning og indsættelse udstyr. En teknologi kunst har udviklet sig omkring den heavy metallet til at give mere salg, hurtigere samling og mere kontrol over hele processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.