Moderne fremskridt i Tarp Design

De fleste af de billige moderne tarps vi ser i dag er lavet af vævet polyethylen; Dette materiale anvendes så bredt at mange henvise til det som polytarp. Nogle tarps er stadig lavet af canvas eller vinyl og bruges oftest til specialiserede applikationer. Tidligere, lærred og lærred-type presenninger var tung og omfangsrig. For at gøre dem vandtætte, blev de behandlet med tjære eller maling. De havde også en tendens til at afhente fugt, og som man kunne forvente, de havde lavt ingen fleksibilitet i frostgrader. De ville blive endnu mere voluminøse og besværlige med alderen fordi lærred er en naturlig fiber materiale og udsat for fugt opbevaring, meldug og nedbrydning.

I begyndelsen af tresserne, var stof presenninger belagt med nylon, polyester eller polyethylen. Dette var en stor fremgang i tarp design. Polymerer lige begyndt at tage fat i industri- og forbrugerprodukter markeder. Polymerer lavet produkter meget mere alsidig og holdbar samt gydning et væld af nye lette og billige varer. Tarp konstruktion og fremstilling blev vævet polyethylen til sidst det dominerende materiale.

I polymer videnskab og teknik har påvirket store tekniske fremskridt i det sidste årti. Som et resultat, er de fleste af tarps bruges i dag lavet af forstærket Vævet polyethylen. De bedste tilgængelige teknologisk avancerede tarps er sammensat af en tre-lags, lamineret, high-density polymer vævet for flerstrenget styrke. De har tunge aluminium tyller i hjørner og omkring den Tarps hem, som fordelte tredive-seks inches fra hinanden.

Disse belægninger har ekstra kraftig polyester roping syet ind i hems, tillader en at sikkert binde tarp. Som base materiale af polyethylen har bemærkelsesværdige egenskaber, de naturligt råder over kold temperatur fleksibilitet og er knæk modstand ned til minus 20 grader Fahrenheit. De er vand, skimmel, mug og rådne resistente i den hårdeste og vådeste miljøer og når du er i direkte kontakt med jorden. De er rive, syre og ultra-violette, ray resistente. Mange af de højere kvalitet tarps er sølv i farve, tillader solens stråler afspejles. Dette holder overdækket varen meget køligere end det ville være hvis det var beskyttet med en mørk eller gennemsigtig ydre overflade.

Moderne tarps kommer i mange forskellige tykkelser, tætheder, farver, former og størrelser. I modsætning til de gamle lærred, polyester eller nylon designs er vævet polyethylen tarps en uforlignelig forbruger værdi. De praktiske anvendelsesmuligheder for kvalitet moderne tarps er næsten uendelige, med holdbarhed og alsidigheden i tarp konstruktion født fra moderne polymer videnskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.