Fremme din virksomhed og dine produkter gennem indsendelse af artikler til Top websteder

Artikler indsendt til onlineudgivere bringe dit websted nye besøgende og øge din ezine abonnenter. Du kan også få disse fordele ved at indsende dine artikler til top websteder, der ikke kun fremmer dine produkter, men også dine tjenester.
Her er hvordan du får dine artikler på websteder, der har 1000 – 500.000 besøgende hver dag.
1. Kør en søgning på de førende søgemaskiner til at finde top 10 Web sites, der har brug for dit indhold og vil med glæde sende dine artikler. Prøve Alta Vista på: www.altavista.com eller Google på www.google.com.
2.. bruge denne stor genvej til finde websteder dine artikler vil passe med. I stedet for at søge efter “product marketing” eller noget, der er målrettet, bruge nøgleordet “business” uden noteringer. Skriv i “business” i feltet “Søg” tom, så Søg. Du vil have flere millioner websteder, der er om forretning.
Næste, erstatte søgeord “virksomhed” med to ord: “Indsend artikel” klik derefter på boksen lige under “søge” boksen og klik på hvor der står: “Søg inden for disse resultater” nu, at subsearch og se de sider, der gør det muligt at indsende business artikler. At nå disse websteder giver dig stor omtale, da det hjælper øge din troværdighed.
3. besøg på websteder for at se deres layout og hvorvidt de har en regelmæssig ezine, der har bør for tips, uddrag eller historier. Bemærk de forskellige artikel kategorier for at se, hvor dit arbejde passer. Kontrollere, om de ønsker nyt indhold i formatet artikel. På nogle websteder kan du selv se hvor mange hits din artikel produceret.
4. Send to eller tre godt redigerede artikler på et tidspunkt at spare tid og kræfter. Indsend en eller så artikler hver uge hvis det er muligt. Når du praksis, skriver jævnligt, forbedre dine artikler. Når du sender fremragende artikler fuld af nyttige, entydige oplysninger, du vil begynde at blive kendt som den ekspert Online. Du vil elske det, når folk ønsker at bruge de artikler, de ser på et websted for deres egen.
5. indsende disse artikler og få opført regelmæssigt af søgemaskinerne. Nøgleordene i dine artikler tiltrække nye besøgende og potentielle kunder og kunder til dit websted eller e-mail-adresse.
Gør dig klar til web-marketing. Dette bevist måde vil bringe dig mange belønninger: nye kunder og nye kunder. Du vil også blive en husstand navn i dit område.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.