Identitetstyveri – er din virksomhed risiko?

Flere og flere business ejere køber dokument kompostkværne derefter nogensinde før.

Hvorfor?… Identitetstyveri for startere.

En ny lov vil i kraft i sommeren 2005, hvori det hedder, at hvis du ansætter nogen anden grund og have personlige oplysninger på fil med hensyn til, at de enkelte sociale skatter, kredit referencer, osv., vil du nødt til at ødelægge disse oplysninger på nogen dokument før du kaste det i papirkurven.

Loven kræver du at ødelægge alle papir eller computer diske, der indeholder personlige oplysninger, som er afledt fra en forbruger rapport, før det kan kasseres.

FACTA (Fair og nøjagtige Credit transaktioner Act) opstod når underskrevet af præsident Bush den 4. December 2003.

Nogle af FACTA giver mulighed for:

En gratis kredit rapport pr. år pr. forbruger på www.annualcreditreport.com eller ved at ringe 877-322-8228. Dette gik i kraft over hele landet den 1. September 2003.

Alle elektronisk trykte kreditkort kvitteringer skal vise kun de sidste fem cifre i et kreditkortnummer. Det trådte i kraft i December 2003.

Alle oplysninger indsamlet fra en forbruger kredit rapport skal som arbejdsgiver før kassere det destrueres. Dette træder i kraft 1. juni 2005.

Enhver mistanke om identitetstyveri skal underrette kun en af tre kredit-reporting virksomhederne for at modregne en landsdækkende svig alert. Det er effektivt nu.

Om dit lån er godkendt eller ej, skal realkreditinstitutter give kredit score de bruges til at bestemme lån interest rate. Det er effektivt nu.

Identitetstyveri er blevet et stort problem og det er at ramme corporate America hårdt.

Ca. 7 millioner mennesker havde deres identitet stjålet i 2003.

Omkostningerne til at genindføre deres kredit i gennemsnit omkring $1,495 hver med ca. 600 timer tid investeret for at ordne deres finanser.

For ødelæggelsen af dokumenter bliver kompostkværne en af de mest populære køb af boligejere så godt.

Hvor mange af os har gået gennem besværet med at rive op kontoudtog eller andre personlige dokumenter i små stykker og kaste dem ned i toilettet? Måske har du valgt for at brænde disse dokumenter i et forsøg på at beskytte din identitet. Hvad der nogensinde du har anvendte metoder, er makulering et lettere, effektiv middel til at nå dette mål.

Hvad der kunne ske, hvis du ikke makulere dine medarbejderdata før kassere det og nogle af dine medarbejderdata falder i de forkerte hænder?

Du kan blive sagsøgt af en medarbejder til faktiske skader. Eller du kunne være ansvarlig for lovpligtige skader på op til $1.000 per medarbejder.

I tilfælde af, at et stort antal medarbejderens identitet er blevet påvirket, kunne du lanceret et gruppesøgsmål resulterer i, at arbejdsgiveren skal betale straferstatninger.

Amerikanske regering bøder på op til $2.500 pr. overtrædelse.

Staten bøder – op til $1.000 pr. overtrædelse.

So… ikke det giver mening at købe en shredder og overholde kravene i denne nye lov?

Den bedste type af shredder til købe – en, der krydser nedskæringer. Denne type af shredder ødelægger virkelig et dokument. Bare prøve at sammenstykke en når den har været gennem en af disse enheder.

Identitetstyveri er et voksende problem. Lad ikke din virksomhed eller husholdning bliver en anden statistik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.