Top 10 grunde din personale ønsker at forlade

Fra et medarbejderperspektiv forholder ledelse ofte sig på måder, der giver ingen mening. Når økonomien er langsom, jobbene er få og langt imellem eller folk er bange, personale vil tolerere management adfærd og politikker, der er meningsløse (i øjnene) eller de dommer er skadelige.
Men når personalet får sammen til frokost og de begynder at kritisere forvaltningen, disse er den Top 10 grunde Hvorfor personalet Afslut.
10. “min chef er arrogant og mener hans egen presseklip.” Som et resultat, føles personale benyttet sig af…
9. “min manager micromanages snarere end tillidsfulde personale til at udføre.” Personale hader chefen og ser efter måder at modstå over kontrolleret.
8. “min chef knusning mit drev og ønske.” Ansat, fordi de var smart og energisk, lederen er bange for, at hun ikke vil blive set som den skinnende lys (årsagen til succes) og knuser de meget kvaliteter, der gjorde den nye medarbejder attraktivt at ansætte (og ønsker at tiltræde).
7. “Gæt min chef, hvad der er behov uden at ty til data eller fakta.” Måske han har fakta, men de er ikke sikker på at være meddelt, efterlader indtrykket, at “Det er min måde eller motorvej.” Der er en masse nye veje blive bygget i dette land og personale vil forlade, i stedet for at blive misbrugt.
6. “behandlet jeg som et barn.” Se, er der ofte generationsforskelle mellem hvordan ledere og medarbejdere arbejde. Yngre arbejdstagere kan have “know-it-all” holdninger og uvante teknikker, der anvender teknologi til at udføre opgaver. Personalet føler sig misforstået og harmes deres chef.
5. “fremmer manager nogen fra en anden funktion, som forstår opgaven og hvordan skal blive en succes.” Ansatte mener ikke, de kan lære af denne person, dømmer hende til at være et anker omkring deres afdeling og imod, at de blev forbigået til forfremmelse.
4. “er min chef yderst kritisk.” Den eneste måde, hvorpå de fortolker deres chef er tilfreds er i mangel af pindehuggeri.
3. “Jeg får ideer lobbed på mig med lidt klarhed og jeg har hen til regne ud hvad er virkelig ønskede.” Personalet er fanget mellem en Skylla og Charybdis og ikke kender målet for opgaven eller har en klar idé om, hvad der skal få gjort.
2. “har jeg ikke tilstrækkelige ressourcer til at få arbejdet gjort.” Indpasse 10 pounds af ting i en fem pund pose er temmelig hård. Forestil dig du er ti pounds og er nødt til at få klemt der! Personale mener ofte, at de har tilstrækkelige ressourcer til at få et veludført arbejde.
Og antallet en grund til dine medarbejdere ønsker at afslutte:
“Min virksomhed groft underpaying mig.” Vis mig pengene! Medarbejdere kan læse jobannoncer online og lære deres reelle værdi. Så meget som de kan elsker dig og deres arbejde, indser i sidste ende folk de skal betale deres regninger og begynder at tænke om at forlade.
Dine medarbejdere, dem du mishandling eller tage givet, din konkurrence er personalemæssige løsning (ligesom deres er for dig). I stedet for at tage deres fortsatte beskæftigelse for givet, motivere dem, ophidse dem, coach og tilskynde dem og de vil gå, gøre noget for dig (for næsten enhver pris).
Jeff Altman
Begreber i personale
jeffaltman@cisny.com
© 2004 alle rettigheder forbeholdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.