Egnethedsprøver afsløre forskellen mellem din Aptitude & evne

Egnethedsprøver foranstaltning dine færdigheder, evner, værdier, interesser og personlighed for at hjælpe dig med at afgøre, hvilke karriere du kunne være bedst egnet til og fjerne dem, du ikke der.
Egnethedsprøver er nogle af de vigtigste redskaber til alle, overvejer en karriere forandring.
Arbejdsglæde for enkeltpersoner, afhænger af flere forskellige faktorer. Et stigende antal mennesker nu ikke nævner penge som den vigtigste faktor i picking en karriere. Andre faktorer af betydning er hvis de kan lide deres arbejdsplads, hvis de nyder det arbejde, de gør, og hvis deres arbejde modtager bekræftelse og anerkendelse
Typer af egnethedsprøver
Gratis Tests arbejdsgivere og karriere egnethedsprøve
Flere og flere arbejdsgivere også begyndt at bruge egnethedsprøver for at skærm ansøgere fordi de indser også, at den bedste kandidat til deres åbning er den person, der ikke kun har den krævede erfaring men også supplere interesser og færdigheder.
Mange store virksomheder har indset betydningen af vurdering af ansøgere.
Vær ikke overrasket, hvis du ender med at tage en af disse tests under din jobsamtale. Tests hjælpe arbejdsgivere regne ud hvis kandidater vil kunne passe ind i arbejdsmiljø på deres virksomhed, og hvis deres personlighedstræk er i hemmelig forståelse med virksomhedens værdier og arbejde kode.
Evner og evne
Så hvad er forskellen mellem aptitude og evne? De lyder ens, men er meget forskellige…
Individ kan have opnået den nødvendige erfaring for at have en evne til at fuldføre en opgave, men ikke en sans for det. Aptitude refererer til besidder flere af et naturligt talent for en opgave, selv hvis dette talent ikke er endnu fuldt udviklet.
Hvorfor tage en egnethedsprøve?
Egnethedsprøver er gavnlige for en række årsager…
Benefit #1
Egnethedsprøver kan faktisk fremhæve områder af potentielle talent, i nogle tilfælde, færdigheder enkelt ikke var selv klar over.
Benefit #2
Resultaterne af testene vil ikke kun hjælpe dig oprette en karriereplan, men også hjælpe dig i din jobsøgning. Du vil kunne bygge en bedre CV og ace din interviews hvis du tydeligt kan identificere dine færdigheder, styrker og svagheder.
Benefit #3
De er også fantastisk til at bistå enkeltpersoner, der overvejer at gøre en karriere forandring, men på grund af nuværende ansvarsområder ønsker at forsikre de er på vej i den rigtige retning før du tager en risiko.
Benefit #4
En karriere egnethedsprøve kan også hjælpe personer, der overvejer enten start college eller voksne, der vender tilbage til college. Undervisning er alt for dyrt at spille trial and error med. Det er meget bedre at gå ind i klasseværelset, bevæbnet med den viden, at du besidder både interesse og evne til at lykkes i din valgte karriere felt.
Livet er alt for kostbar til at bruge det i en karriere, du troede ville være en perfekt pasform…
… for dig kun at opdage, at der er aspekter af det, der gør dig ulykkelig. Egnethedsprøver kan hjælpe dig eliminere de job, du ville være mindst velegnet til og oplev dem en karriere der er et perfekt match til både dine interesser og dine færdigheder.
At identificere og forstå dine særlige karriere styrker kan også hjælpe dig med fine tuning genoptager du anvender i din jobsøgning. Dette er vigtigt, fordi forskning har vist, at personer, der arbejder i karrierer, der supplerer deres begge deres interesser, evner og værdier for arbejde er meget mere tilbøjelige til at være vellykkede og tilfredse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *